keskiviikko 21. syyskuuta 2016

Ensimmäinen viikko takana


Hellurei!
Maanantaina päästiin jo kunnolla työntekoon, kun tämän sesongin lounas tarjottiin ensimmäistä kertaa. Mentiin molemmat klo 9 töihin, ja alettiin valmistaa päivän lounasruokia keittiömestarin kanssa. Ruoat on hyvin suomalaisia ruokia, sillä asiakaskuntakin koostuu pääasiassa suomalaisista. Maanantaina tarjolla oli siis nakkistroganoffia, lohikeittoa ja pippurikanaa. Lounas lähti käyntiin rauhallisesti, niin kuin oletettiinkin. Ruokailijoita kävi noin 30. Nostettiin annoksia ja opeteltiin käyttämään kassaa sekä tekemään tilityksen. Esivalmistetiin myös seuraavan päivän lounasruokia. Päästiin töistä viideltä, jonka jälkeen mentiin ruokakaupan kautta suoraan kotiin. Työpäivä oli rauhallinen ja helppo, mutta keittiön kuumuus uuvutti niin, ettei töiden jälkeen jaksanut muuta kuin syödä ja somettaa. ps. ei huvita kirjottaa kirjakielellä.



Tiistaina mentiin jälleen molemmat töihin klo 9. Lounaaksi valmistettiin kasvissosekeittoa, kinkkukiusausta ja porsaan ulkofileetä pippurikastikkeessa. Päivä oli melko hiljainen, mutta meillä oli silti tekemistä, kun me hoidettiin pääasiassa kahdestaan annosten nosto ja kassa, sekä seuraavan päivän esivalmistelut. Saatiin muistin virkistykseksi leikata kokonaisia broilereita (kynittyjä siis). Myös lihapullia tehtiin seuraavaa päivää varten. Työpäivä oli jälleen ihan helppo ja mukava. Työpäivän jälkeen mentiin ottamaan aurinkoa, mutta eipä se enää kauaa meille paistanut. Kahlattiin vedessä rantaviivaa pitkin, sillä viileä vesi tuntui niin hyvältä jalkoihin, kun oli ollut kuumassa keittiössä kahdeksan tuntia. Poikettiin myös superhyville jätskeille ja sen jälkeen kotiin syömään tunnelmallisesti parvekkeelle kynttilänvaloon.

Porsaanulkofileetä
Kanaliemen valmistusta

Kinderbueno- & mangojäätelöä

Tänään eli keskiviikkona mulla oli vapaapäivä ja Sanna meni kympiksi töihin. Aika pian aamupalan jälkeen hilasin perseeni auringon alle, koska mitäs muutakaan mä vapaapäivänä tekisin, kun mittari näyttää 29 astetta. Viime auringonotosta saatu punotus hävisi nopeasti, mutta päätin silti tällä kertaa rasvata itteni kunnolla:D Kävin välillä myös kaupungilla kävelemässä ja kaupassa, mutta pian meninkin jo uudestaan rannalle. Kuuden maissa menin Nuriasoliin kehittelemään Sannan kanssa yhtä työtehtävää, josta kerrotaan sitten myöhemmin lisää, kuvan kera:D Kahdeksan maissa lähdettiin kämpälle. Istutaan tässä parvekkeella ja vieläki on 22 astetta lämmintä vaikka kello on jo puoli 11.


Ja täs viä kuva meidän lauantain "huutavista orgasmeista". Ei ollu ihan niin hyvää miltä näytti, sillä vodkaa tais olla yli puolet:D
Nyt on ensimmäinen viikko jo takana! Aika on menny kyllä nopeesti. Ympäristöön on alkanu jo hyvin tottua. Sen verran oon espanjalaisista jo oppinu, että niillä ei oo kiire minnekään, vieraitakin tervehditään, ja äänenkäyttö on kovaa (meidän parvekkeelle kuuluu tähänkin aikaan kauhee pälätys alhaalla olevalta kadulta). Huomenna Sannalla onki sitte vapaapäivä ja mä meen kympiksi töihin.

- Janika

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti