torstai 29. syyskuuta 2016

Buenos días


Olin lauantaina ensimmäistä kertaa iltavuorossa (15-23), eli á la carte -keittiössä. Vähän jännitti sinne mennä kylmiltään heti yksin, kun lista oli opetettu vain suullisesti, ja oli muutenkin vähän sekavaa, sillä käytössä oli vanha á la carte -lista, mutta silti joitakin ruokia myös vasta valmistuneelta uudelta listalta sai jo tilata... Mutta ilta menikin sitten jopa liiankin helposti, sillä tilauksia tuli vain kaksi, yksi hampurilaisannos ja yksi toast:D Eipä siis tullut vielä varmuutta tuohon á la carte -keittiön hommaan. Jottei aika olisi käynyt pitkäksi, niin autoin baarin puolella espanjalaisen opissa. Laskin hanaolutta, tein erikoiskahveja ja sangriaa ja blokkasin. Baarissa oli muuten suomalaisten suosikkia; karaokea, jota sain sitten illan mittaan kuunnella.

Tällainen on Nuriasolin á la carte keittiö


Töiden jälkeen käytiin yksillä
Sunnuntaina mulla oli vapaapäivä. Otettiin Sannan kanssa aurinkoa ennen kuin Sanna meni kolmeksi töihin. Muuta en sitten juuri tehnyt, vähän skypettelin ja lepäsin.

Maanantain ja tiistain olin lounasvuoroissa (10-18) ja Sanna vapaalla. Lounasvuoroissa riittää tekemistä, kun hoidamme keittiömestarin kanssa kahdestaan ruuanlaiton, annosten noston, kassan, tarjoilun ja tiskin. Lohikeitto tuntuu olevan ruoka, jota suomalaiset tulevat mielellään syömään, ja teemmekin lohikeittoa nyt joka maanantai. Mun ja Sannan suunnittelemat lounaslistat otetaan myös käyttöön, ne oli kuulemma hyvät:)

Maanantaina käytiin töiden jälkeen vähän lenkillä ja löydettiin paljon uusia kahviloita ja ravintoloita, jotka tekis mieli testata. Tiistaina me sitten mentiinkin syömään. Meidän ruokapaikan päättäminen vain kesti hiukan, sillä vaihtoehtoja oli niin paljon. Syötiin molemmat lohta ja alkuruoaksi meille tarjottiin leipää ja sipsiä. Ruoka oli vähän pettymys, sillä se kaipasi jotain kastiketta ja enemmän kasviksia. Kotiin kävely ravintolasta oli tuskaa, kun kengät hinkkas joka paikasta ja tuli rakkoja. Onneksi meillä on samankokonen jalka niin voidaan välillä vaihdella kenkiä:D

Täällä on kiva istua ravintolassa, kun ympärillä on monta muuta ravintolaa, ja katselemista riittää.

Juustokuorrutettua lohta

Eilinen ja tämä päivä mulla on vuorostaan vapaata ja Sanna on lounasvuoroissa. Eilisen päivän vietin ostoskeskus Miramarissa. Menin sinne bussilla, sillä se maksaa vain 1,15 €. Löysin mulle ja Sannalle vihdoin t-paidat töihin, niin ei tarvii niin kovaa enää hikoilla:D Ostin myös Primarkista kympillä parit kengät, että olis edes jotkut kengät mistä ei tulisi rakkoja jalkoihin.

Jääteetä

Tänään saadaan meidän kolmanteenkin makkariin asukas, sillä Krista tulee myös Fuengirolaan harjoitteluun ja asuu meidän kans pari kuukautta:) Nyt mä meen viettämään vapaapäivää rannalle, koska töiden takia pääsen ottamaan aurinkoa vasta sunnuntaina seuraavan kerran. 

- Janika






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti