torstai 27. lokakuuta 2016

Esimieshommia


Nyt on ollut töissä vähän eri meininki, kun saatiin meille kolme apulaista. Meidän onneksi nämä venäläistytöt osaavat suomea ja tarttuvat reippaasti annettuihin töihin. Meiltä ei silti Sannan kanssa työt lopu, sillä perehdyttämistä ja neuvomista riittää paljon, mutta juuri sitähän tänne harjoitteluun on tultu tekemään, esimiestyötä.

Maanantai päivä alkoi paikkojen esittelyllä, jonka jälkeen otimme tytöt mukaan valmistamaan päivän lounasta ja esivalmistelemaan seuraavaa päivää. Perehdytystä helpotti hieman se, että olemme kirjoittaneet Sannan kanssa työvuorokuvaukset sekä lounas- että iltavuoroon. Käänsimme ne myös englanniksi, mutta tytöt lukivatkin mieluummin suomea.. No ehkä sille englanninkielen versiolle tulee vielä joskus käyttöä :D Tytöillä oli hauskaa, kun yritimme lausua heidän nimiään oikein :D Lounaan ohella valmistimme erääseen tilaisuuteen 40 tapasta. Päivä oli mukavan erilainen, kun saimme ottaa Sannan kanssa erilaiset roolit keittiöllä. Työpäivän jälkeen lähdettiin heti Sannan kanssa shoppailemaan Miramariin ja siellä menikin sitten ihan iltamyöhään asti. 

Tiistaina päivä meni hyvin samalla kaavalla, tytöt tekivät meidän kanssa lounasta ja esivalmistelimme seuraavaa päivää. Meillä jäi Sannan kanssa hyvin aikaa auttaa samalla aamupalakokkia, kun aamupalan syöjiä tuli yllätysmäärä. Lounaalla meillä oli ruokana kukkakaalikeittoa, uunimakkaraa ja kievin kanaa. Opetimme tytöt hoitamaan lounasannosten noston ja lopuksi se sujui jo tosi hyvin ilman meidän apua. Nyt, kun meitä oli keittiöllä isompi porukka, niin meille jäi hyvin aikaa siivota ja järjestellä kylmiöt huolellisesti. Ollaan Sannan kanssa laadittu keittiölle myös siivoussuunnitelma ja yritetään saada se toimimaan. 

Työpäivän jälkeen otettiin viimein asiaksi ja siivottiin meidän kämppä oikein kunnolla. Kyllä muuten tulikin tarpeeseen, kun katsottiin lopuksi lattianpesuvettä... :D

Työselfie tähän väliin ku en muutakaa keksiny

- Janika

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti