sunnuntai 16. lokakuuta 2016

Kuukausi jo takana


Tiistaina käytiin vielä uudestaan ferioilla, niin kuin Sanna jo kertoikin. Pitihän sinne vielä päästä ennen kuin ne loppuvat. Testattiin siellä ensimmäistä kertaa churrot ja oli kyllä hyviä, paitsi Sannan churro oli joku ihmeen ylimakea suklaapötkylä:D Ferioiden jälkeen käytiin parissa baarissa ja pelailemassa beer pongia.
Työmyyrät vapaalla

Onnellisena churroista

Krista, minä ja meidän pikku hattara
Vapaapäivät vietettiin leväten ja shoppaillen Miramarissa. Esimmäistä kertaa vapaapäivänä ei päässyt rannalle ottamaan aurinkoa, koska oli huono sää ja satoi vettä ensimmäistä kertaa. Nyt alkaa huomata, että säät on hieman viilentyneet, mutta kyllä vielä auringonottosäitäkin olisi, jos töiltä ehtisi rannalle. Käytiin vapaapäivänä myös syömässä tuossa ihan meidän asunnon lähellä.


Valkosipulileipää

Vuohenjuustosalaatti (pettymys...)
Perjantai, lauantai ja sunnuntai meni flunssassa ja töissä. Kastelin jalkani vesisateessa ja sain heti flunssan. Töissä oli kolmena iltana peräkkäin tapahtumat, joihin me valmistimme juhlamenut. Olemme valmistaneet mm, kukkoa viinissä, lehtipihviä, katkarapuleipää, ylikypsää naudanrintaa ja savustettua merluzaa. Nyt en ole valitettavasti ehtinyt ottaa mitään annoskuvia, Lauantai-iltana Nuriasolissa oli esiintymässä Jukka Kuoppamäki ja meillä oli keittiössä vähän hässäkkää, sillä emme saaneet ajoissa tietoa, että meillä pitää olla illaksi erillinen juhlamenu á la carte -listan lisäksi. Laitoimme Sannan ja toisen työkaverin kanssa hihat heilumaan, niin pian meillä jo oli kolme eri ruokaa valmistettuna juhlamenuun. Lehtipihvi oli illan ylivoimaisin suosikki. Sunnuntaina oli taas Andalucian Swingband esiintymässä ja ilta oli hyvin samanlainen, kuin edeltävinäkin kertoina. Alussa oli kiirettä, kun tilauksia tuli kovaa vauhtia, mutta alkurysän jälkeen oli rauhallista. Päästiin kotiin jo kymmeneltä.
Työlook

- Janika








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti