sunnuntai 23. lokakuuta 2016



Hola!

Taas on yksi työviikko vierähtäny edellisestä kerrasta kun tänne kirjottelin. Tiistaina oli tosiaan lounaan lisäksi illalla 70-vuotissynttärit. Tässä pari kuvaa synttärijuhlilta. Tarjolla oli asiakkaiden toiveen mukaan salaatti & leikkele -pöytä ja pääruoaksi porsaan noisetit tai vaihtoehtoisesti lohi. Jälkkäriksi kuului tietysti kakkukahvit.


Salaatti & leikkele -pöytä
Juhlakattaus

Niin kuin Sanna jo kertoikin, niin Jenna kävi meitä moikkaamassa keskiviikkona ja tuli vielä uudelleen torstaina tänne Fuengirolaan. Jennan ja hänen äidin ja siskon näkeminen piristi kyllä mukavasti! Keskiviikko meillä oli onneksi vapaa niin saimme viettää yhdessä aikaa rannalla. Torstaina mentiin tekemään lounasvuoro tuntia aikaisemmin niin päästiin jo neljältä kotiin. Suunnattiin heti rannalle Jennan ja hänen perheen luo. Päivä oli kuitenkin niin pilvinen, että Jenna tuli meidän kanssa meidän kämpälle syömään ja rupattelemaan. Ja asiaahan tietysti riitti niin paljon, että harmitti, kun Jennan pitikin jo pian lähteä kohti Malagaa.
Paistettiin lättyjä Jennan vierailun kunniaksi:D


Tämän kuvan otin joku ilta, kun oli vihdoin energiaa lähteä lenkille.

Viikonlopun työpäivät ovat olleet melko samanlaisia, kuin aikaisempinakin viikonloppuina. Poikkeuksena se, että lauantaina olivat yrittäjämessut ja valmistimme lounaan, joka on normaalisti vain maanantaista perjantaihin. Lisäksi ulkona oli paella- ja makkaratarjoilu, mutta paellan sai valmistaa meidän espanjalainen kokki:) Sunnuntai, eli viikon kohokohta sujui samalla kaavalla kuin aikaisemminkin. Juhlamenussa meillä oli pekonibroileria ja hedelmäistä chilikastiketta, bbq-ribsejä sekä naudan entrecotea ja tummaa pippurikastiketta.
Hedelmäisen chilikastikkeen valmistusta

Pekonibroilerit mausteita ja kypsennystä vailla



Huomenna mennään lounasvuoroon ja meillä alkaa vähän erilaiset kuviot, kun saadaan meidän keittiöön harjoittelijoita venäjältä. Harjoittelijoiden perehdytys ja opettaminen ovat minun ja sannan vastuulla, joten pääsemme nyt esimiestehtäviin. Odotamme jännityksellä, että löytyykö meiltä ollenkaan yhteistä kieltä harjoittelijoiden kanssa, mutta jos ei löydy, niin sitten käytetään elekieltä.

Tähän loppuun vielä meidän välipalaselfie töistä

- Janika

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti