sunnuntai 9. lokakuuta 2016

Töissä, viihteellä ja vähän lisää töissä


Nyt ollaan oltu kyllä Sannan kanssa ahkeria vaikka itse sanonkin! Ollaan joustettu työajoissa, jotta meillä olisi sitten vähän vapaata kun poikaystävät tulee lokakuun lopussa kylään. Tällä viikolla on työtunteja kertynyt 58, eli 20 ylityötuntia. Perjantaina oli 14 tunnin päivä, kun ensin hoidettiin Sannan kanssa kahdestaan lounas ja sitten perään iltavuoro neljän hengen voimin. Illalla oli yksityistilaisuus, eli joku bändi esiintyi ja pöytiin oli varaukset. Suunnittelemme aina tällaisiin tilaisuuksiin juhlamenun, mutta asiakkaat voivat tilata myös á la carte -listalta. Ilta sujui hyvin yhtä välikohtausta lukuunottamatta, kun meiltä loppui kaasu:D. Väsy alkoi kyllä jossain vaiheessa painaa ja töiden jälkeen saikin mennä suoraan nukkumaan. 

Kalaliemen keittelyä
Lauantaina menin aamulla ottamaan ripsipidennykset, ja juuri, kun ripset oli saatu valmiiksi niin Sanna soitti olevansa kämpän sisälle lukittuna:D Meillä on vain kahdet avaimet, ja täällä voi tosiaan oven lukita ulkopuolelta niin, ettei sitä saa sisäpuolelta auki. Krista oli töihin lähtiessään ajatuksissaan lukinnut oven, kun Sanna oli vielä nukkumassa. Minäpä lähdin sitten sieltä kauneushoitolasta juosten kotiin avaamaan oven, että Sanna pääsisi ajoissa töihin:D

Ehdin lauantaina ottaa vielä vähän aurinkoa ennen kuin menin myös töihin. Töissä valmisteltiin sunnuntain yksityistilaisuutta ja tehtiin samalla á la cartea. Pääsin töistä puoli kymmeneltä ja kotona Sanna ja Krista odotti drinkkiainesten kanssa ja päätettiin käydä tsekkaamassa Feriat. Sannan ja Kristan drinkkiainesten osto vaan meni vähän puihin, kun ne osti vahingossa alkoholittomia liköörejä:D Feria on semmonen festivaalityylinen juhla. Meidän kämpältä on feria-alueelle onneksi vain noin kilometri. Feria-alue oli ihan täynnä kauniita valoja, huvipuistolaitteita, myyntikojuja, musiikkia ja perinnemekkoihin pukeutuneita naisia. Olen tosi tyytyväinen, että päästiin käymään siellä, koska Suomessa ei noin hienoja festivaaleja pääse kokemaan.

Feria-alueen alkupää


Pyydettiin jotain hyvää ja saatiin puoli kuppia vodkaa ja loput limsaa:D


Kun Feria-alue oli koluttu läpi eikä jaksettu jonottaa siellä menomestoihin niin suunnattiin sitten baariin. Ollaan oltu täällä jo kolme viikkoa ja nyt vasta päästiin baariin, vaikka parissa pubissa on kyllä tullut käytyä yksillä. Käytiin kolmessa eri baarissa ja meno oli kyllä hyvä, mutta aika myöhään pitää baariin mennä, että siellä on porukkaa. Londonissa vierähti tuosta noin vain 4 tuntia tanssilattialla ja vahingossa meni kuuteen asti, ennen kuin lähdettiin kävelemään kotiin. Mulla ja Sannalla oli siis työpäivä edessä..

Shottikannu testattu
4,5 tunnin yöunilla suuntasin töihin ja Sanna tuli parin tunnin päästä perässä. Vähän väsytti, mutta päivä meni silti tosi hyvin. Meillä oli taas paljon syöjiä ja erillinen juhlamenu, kuten joka sunnuntai, kun Andalusian Swingband esiintyy Nuriasolissa. Juhlamenussa meillä oli tänään Porsaan niskaa grillistä kermaperunoilla ja jalokahvikastikkeella, täytettyä broileria kermaperunoilla ja paprikakastikkeella sekä kermaista lohta ja lohkoperunoita. 

Yhden annoskuvan ehdin kiireessä napata. Tässä siis tuikitavallinen metsästäjän leipä, joka tuntuu olevan varsinkin iäkkäämpien ihmisen makuun.

Huomenna mennään taas Sannan kanssa aamulla tekemään lounasta, joten nyt täytyy mennä nukkumaan. 

- Janika

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti