torstai 13. lokakuuta 2016

Vihdoin vapaata luvassa.

Maanantaina olimme taas Janikan kanssa lounasvuorossa. On helppoa tehdä töitä ihmisen kanssa, joka ajattelee asioista samalla tavalla ja siivoaa esimerkiksi aina omat jälkensä.
Lounaana meillä oli lohikeittoa, kana-pekonikastiketta ja lihamureketta. Syöjiä riitti tosi mukavasti ja päivä meni tosi nopeasti.

Tiistaina olimme myös lounasvuorossa ja päivä oli todella hiljainen. Vähän joutui odottelemaan asiakkaiden tuloa, että sais nostaa annoksia. Esivalmistelimme rauhassa keskiviikon lounasta ja laitoimme puhelimesta suomalaista musiikkia soimaan. Molemmat tohaus siinä jotain omiaan ja lauleskeli mukana, kun baarin puolelta tuli työntekijä pyytämään meitä tekemään pari annosta, joita baarin puolelta oli tilattu. Sai ainakin espanjalainen mies hienon laulunäytteen suomalaisesta musiikista :D


Näkymät meidän työpaikan ulko-ovesta.


Pääsimme lähtemään vähän normaalia aikaisemmin töistä. Illalla, kun olimme kotona, katsoimme Janikan kanssa koulutehtäviä. Tähän mennessä sellaiseen ei ole jäänyt aikaa. Vielä olisi harjoittelun ohella kolme kurssia käynnissä. Aika vaan meinaa loppua kesken sekä energia.

Illalla lähdimme käymään vielä Feria-alueella. Nyt liikenteessä oli vielä melkein enemmän nuoria kuin lauantaina. Krista yritti ylipuhua mut sen kanssa taivaalle ammuttavaan palloon, mutta mulle tuli huono olo jo pelkästään sen pallon katsomisesta. Ja edellisenä iltana olin katsonut meidän parvekkeelta, kuinka pallo pomppaa yli talojen taivaanrantaa vasten. Vielä ei ainakaan rohkeus riittänyt pallon kyytiin astua, mutta ei sitä tiä vaikka tulis repästyä viä joku nätti kerta.. 

Feriat, 
Mun paha vastus tuola taustalla :/

Nyt ekan kerran käytiin churroilla! Oli ehkä vähän liian suklainen mun makuun, toi täytetty churro :D
Feriat loppuu nyt keskiviikkona, joten tiistaina oli ihan pakko päästä vielä sinne katsomaan. Ja aluksi luulin, etten töiltä ehtisi sinne ollenkaan, mutta onneksi sai olla katsomassa espanjalaista kuuluisaa juhlapyhän viettoa ja sattui hyvin, että se oli juuri tähän aikaan, että siihen oli ylipäätään mahdollisuus.

Keskiviikkona meillä oli yhteinen vapaapäivä Janikan kanssa. Tarkoituksena oli viettää rantapäivä. Mutta ne suunnitelmat meni uusiksi. Nimittäin ensimmäinen sadepäivä meidän reissun aikana olikin juuri eilen. Niinpä päätimme lähteä shoppailemaan. Mutta unohdimme, että oli Espanjan kansallispäivä ja kaikki kaupat olivat suljettuina.  Joten päädyimme ainoastaan ns. kiinakauppaan shoppailemaan, joka oli harvoista liikkeistä auki. Sieltä kuitenkin löytyi kaikkea tarpeellista. Esimerkiksi uudet työhousut, kun torakka on syönyt mun vanhoihin housuihin reikiä.
Kotiin lähdettyä, kävimme moikkaamassa Kristaa sen työpaikalla. Onneksi meillä on täällä oma matkaopas, joka osaa neuvoa meille reitit postiin ja ehdottaa meille jotain kivoja päiväreissuja. Krista sai palvella meitä siinä samalla vähän niinkin muitakin asiakkaita, kun tutkimme päiväreissujen valikoimaa :)

Sateen kastelemina, tulimme iltapäivästä kotiin, jonka jälkeen lämmittelin vain viltin alla kuuma kaakaokuppi kädessä, kynttilän valossa. Koko päivän satoi ja oli synkkää. Mutta ainakin tuli vain oltua ja levättyä vapaapäivänä.


Lämmikettä :)

Tänään meillä kaikilla kolmella on vapaa ja ajatuksena olisi lähteä Miramariin shoppaileen. Vielä ei ainakaan oo rantasäät alkanut uudelleen. Vähän on vieläkin pilvistä, mutta vettä ei enää onneksi sada.

-Sanna

Tämän päivän maisemat meidän parvekkeelta vuorille.











Ei kommentteja:

Lähetä kommentti