perjantai 21. lokakuuta 2016

Viidettä viikkoa jo viedään..

Maanantaina olimme töissä Janikan kanssa molemmat yhdeksästä viiteen. Aluksi päivä vaikutti kovin hiljaiselta. Ehdimme tehdä tiistain esivalmistelut jo hyvälle mallille ennen kuin lounas alkoi. Mutta joskus kahden aikaan päivällä huomasimme, että lounasruokailijoita oli yllättävän paljon. Keittona oli lohikeitto, joka on todella suosittu ruoka. Keitto alkoi olla vähissä, joten aloimme tehdä sitä nopeasti lisää. Teimme sitä niin paljon, että meiltä loppui kylmiöstä perunat. Muutamille asiakkaille emme pystyneet keittoa tarjota, koska perunoita lähdettiin hakemaan kaupasta, eikä keittoa pystynyt taikomaan mistään lisää. Maanantai taisi siis olla ennätys päivä lounaan asiakasmäärältään. Käytimme lähes kokonaan tiistaille esivalmistelut perunat sekä muut ruoat ja päivän lopuksi jouduimme tehdä esivalmistelut uudelleen. Päivä hurahti todella nopeasti ja niin vaan huomasimmekin, että olisi kotiin lähdön aika.

Janika pilkkomassa perunaa



Töiden jälkeen kävimme ruokakaupassa ostamassa vähän jotain täydennystä jääkaappiin. Siihen vaan ei meinaa tottua, että isot ruokakaupat ovat sunnuntaisin kiinni. Suomessa on jo tottunut niin hyvälle, että aina voi käydä ruokakaupassa, eikä kaupat ole juuri koskaan kiinni. 
Ostettavaa oli paljon ja sunnuntaina olisi ollut jo ihan kiva kauppaan päästä.

Maanantaina saimme yhden asukkaan lisää meidän kämppään, sillä Kristan mies saapui viikoksi lomalle katsomaan Kristaa.

Maisemat partsilta iltateetä juodessa

Maanantaisen iltalenkin maisemia


Tiistaina oli maanantaita hiljaisempi päivä lounaan kannalta. Illalla meillä oli yksityistilaisuus, syntymäpäivät, minne valmistimme asiakkaan toiveiden mukaisesti ruokaa. Työpäivä venyi iltaan asti ja työtunteja kertyi runsaasti. Tiistaina kotiin päästyämme yritimme tehdä myös koulutehtäviä, mutta siitä ei tullut oikein mitään, koska pystyimme aloittamaan koulutehtävien teon vasta myöhään illalla ja molemmat olivat ihan poikki. Ehkä sitten joskus, kun meillä on vapaata pystymme panostamaan niihin paremmin. Tieto tekemättömistä koulutehtävistä vaan on mielessä kokoajan.

Keskiviikkona meillä molemmilla oli Janikan kanssa yhteinen vapaapäivä. Työvuorolistoja tehdessä toivoimme päivää vapaaksi, kun tiesimme kaverimme saapuvan silloin Fuengirolaan. Jenna oli lomalla Malagassa ja saapui katsomaan meitä tänne Fugeen. Aluksi kävimme tyttöjen kanssa syömässä lounasruokaa ravintolassa nimeltä Restaurante Vegetariano, Vegetalia. Ruoka oli todella maittavaa. Itse en yleensä ole pelkän kasvisruoan ystävä, kaipaan aina jotain lihaa tai kalaa, mutta tämä ravintola ylitti kaikki odotukset. Vaihtoehtoina oli soijalihapullat, sienipasta ja peruna-kasvislaatikko. Lounas sisältää monipuolisen salaattipöydän ja leivät. Aikaisemmissa teksteissä mainitut suomalaiset tutut suosittelivat tätä ravintolaa minulle. Ja ravintola todella kannatti käydä testaamassa.



Ruokailun jälkeen menimme rannalle ottamaan aurinkoa. Rannalla oli myös Jennan muu matkaseurue ja Krista miehensä kanssa. Päivä oli erittäin lämmin ja olimme kaikki nauttimassa kauniista rantasäästä. Illalla menimme vielä Janikan kanssa esittelemään Jennalle ja hänen muulle matkaseuruelleen Nuriasolin. Sen jälkeen vielä kiertelimme hieman kaupunkia ja esittelimme Jennalle paikkoja, jonka jälkeen Jenna lähti takaisin Malagaan. Ja me Janikan kanssa menimme nukkumaan ja valmistautumaan seuraavaan työpäivään.



<3



 -Sanna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti